Бијонсе и нејзиниот татко ја прекинаа соработката

30 март, 20110
beyonce_knowles

Бијонсе Ноулс одлучи да ја прекине соработката со татко и, поточно тој повеќе нема да биде нејзин менаџер.

Метју Ноулс, нејзиниот татко ја потврди информацијата дека повеќе нема да и биде менаџер, нагласувајќи дека тоа била заедничка одлука. Се надевам и верувам дека таа ќе продолжи да ги ниже успесите како и до сега, изјавил Метју.

Бијонсе пак, во својата изјава се заблагодарува на својот татко за сè што направил за неа и за сè што ја научил. Ние сме сеуште семејство, само нашата стручна соработка заврши, изјавила Бијонсе.

Сеуште не е објавено името на новиот менаџер на Бијонсе.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi