Богаташ, а стипса

9 јуни, 20110
61056391_31343afdc6

Ed Wedbush е 78 годишен сопственик на инвестициона компанија од Лос Анџелес која управува со богатствата на клиентите во вредност од 15 милијарди долари, а во зградата има вработено 1000 луѓе.

И покрај неговото богатство од 150 милиони долари, тој вози стар Линколн од 1992 година, жената му подготвува сендвичи со путер за на работа, а покривот од куќата кај што живее е цел со дупки. Дури и неговите соседи реагирале дека неговата куќа го расипува угледот и погледот на нивната наслеба. Градот Лос Анџелес поднесе тужба против богаташот.

Тој е еден од најбогатите луѓе во САД, но најверојатно и еден од најголемите скржавци во светот. Ова очигледно оди во корист само на неговите клиенти, нема сомнеж дека нивните пари се во сигурни раце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma