Catherine Zeta Jones се враќа на глумата и пеењето по успешното лечење

21 април, 20110
ketrin

Catherine Zeta Jones е пуштена од клиниката по успешното лечење од биполарната болест, од која таа боледувала. Веќе доби и улога во холивудската адаптација на филмот “Rock of Ages”, каде ќе ја има улогата на негативец кој сака да го забрани rock ’n’ rool во Лос Анџелес. Оваа улога е смислена за овој филм, инаку во оригиналната верзија не постои. Таа освен глумата, во филмот ќе ги покаже и своите пејачки способности. Во филмот ќе ги отпее песните “Nit Me With Your Best Shot” и “We’re Not Gonna Take It”.

За својата болест таа изјавила дека не е единстевената, во светот постојат милиони луѓе кои боледуваат од оваа болест, а живеат во тишина. Сакам да бидам пример за тоа дека и за оваа болест има лек и може да се помогне само доколку си признаат самите на себе дека им е потребна помош, изјавила Catherine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi