Christina Aguilera прва икона на Hollywood Gay Of Fame

22 април, 20110
Christina-Aguilera-2011-1

Hollywood Gay Of Fame е атракција која се бори за правата на геј популацијата да бидат еднакви на сите други. Со таа цел ќе се одржи парада која ќе ја отвори пејачката Christina Aguilera.

Од организацијата велат дека таа го заслужила првото место бидејќи таа многу придонела за правата на геј популацијата иако не е и самата таа така ориентиерана. Aguilera ќе биде првата која ќе ги остви отпечатоците од своте дланки на свечената церемонија.

Инаку оваа геј парада се случува години наназад и до сега секоја година редовно била присутна сега покојната Elizabeth Taylor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi