Денис Ричардс: “Чарли Шин и јас имавме ужасен развод”

13 јуни, 20110
charlie-sheen-denise-richards-fin

Денис Ричардс во своите мемоари, кои ќе бидат објавени следниот месец, помеѓу другото зборува и за својот развод со Чарли Шин, со кој има две керќи, Лола шест гдини и Семи седум години. Денис вели дека мемоарите одлучила да ги напише за да открие каква борба водела во текот на разводот. Нејзиниот брак таа и Шин го завршиле во 2006 година, а за сето ова Денис вели дека тоа е “еден од најлошите разводи”, иако некогаш ги поврзуваше “прекрасна љубовна приказна”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma