Кејт Мос за својата девојачка вечер се забавуваше со пријателките и со многу алкохол

13 јуни, 20110
Kate Moss Steps Out In London

Проводот на девојачката вечер на 37-годината супермодел Кејт Мос, можеме да го забележиме по нејзините подочници. Три недели пред нејзинот брак со Џејми Хинс, Кејт се забавувала со 30 пријателки. Девојките во текот на вечерта испиле 120 шчиња рум, а потоа со хилихоптер им е доставено уште 180 шишиња. Покрај тоа тиеле и шампањ и некои други пијалоци.

Кејт планира венчавка која ќе трае 72 часа, тродневен фестивал. “Кејт сака тоа да биде забава за помнење, мал фестивал на кој нејзините гости ќе се забавуваат три дена. Таа планира да обезбеди доволно храна и забавни содржини. Парите за овој спектакл не планира да ги штеди, а поголемиод дел од нив веројатно планира да ги потроши на алкохол“, изјавува близок пријател на Кејт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma