Девојчето на Дејвид Хаселхоф не сака да се венча со него!? Многу било младо!? Нормално кога излегува со дедо:)))

10 ноември, 20110
davidhasselhofdsfJLP29082011

Дејвид Хаселхоф можеби го обожаваат и посакуваат многу фанови низ целиот свет, но неговата девојка Хејли многу не се грижи за тоа. Поточно, неговата 32-годишна девојка дури 5 пати го одбила неговиот предлог да се венчаат. Давид постојано ја бара за жена, а таа константно го одбива.

Нејзината мајка објаснила зошто е така. “Хејли постојано вели “не” за нејзиното стапување во брак. Таа ми кажа дека Дејвид неколку пати ја запросил и тоа многу и се допаднало, но сепак таа е млада и во тоа е најголемиот проблем. Отпрвин мислев дека нивната разликата во години ќе биде проблем. Дејвид дури е постар и од мене, но кога ги видов заедно, сфатив дека нема потреба за ништо да се грижам. Проблемот не е во големата разлика во години, туку фактот дека Хејли е многу млада, а тоа е голема обврска. Хејли даде и отказ само за да му се посвети на Дејвид, изјавила Маргарет Робертс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi