Дипломски труд за сексуалните авантури

7 април, 20110
Couple-sexy-1

Американката Карен Овен одлучила да направи креативно едукативен истражувачки дипломски труд. Таа го именувала “Образование надвор од училниците: перфекција во областа на хоризноталните студии“. Имено таа направила анализа на мажите со кои спиела за време на студиите, а поените ги давала според нивната издржливост, големината на половиот орган, креативноста во креветот, привлечноста, смислата за хумор. Поени одзимала доколку тие биле дрски или имале канадско државјанство. На Карен највеќе и се допаѓале спортисти, а сето тоа го образложила во дипломската од 42 страници, пропратена со 13 фотографии од мажи кои посебно ги издвоила за тоа истражување. Нејзиниот дипломски труд стигна до интернет и досега го имаат прочитано над десетици илјади луѓе, а била спомната и во националните вести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi