Добар секс за добро здравје :)

26 август, 20110
dobarseks

Здравјето е важно за да имате добар секс, а добриот секс е важен за здравје. За добриот секс е важно да ги проширите хоризонтите и постојано да го подобрувате и наградувате вашиот сексуален живот. На овој начин ќе уживате во сексот и вие самите ќе се чуствувате подобро.

Добриот секс ја чува вашата кондиција и го продолжува животот. Освен тоа со секс можете да согорите 360 калории, но и да го одржувате вашиот младешки изглед.

За да си обезбедите добра здравствена состојба треба да имате опуштен секс. Меѓутоа сексот може да биде штетен за вашето здравје доколку го сфатите премногу сериозно. Доколку немате прилика да имате сексуален однос можете да се опуштите со самозадоволување. Меѓутоа да не претерате ни со самозадоволување бидејќи може да ви донесе повеќе штета отколку добро.

Влијанието на сексот за вашето здравје е полно со преносливи болести. Затоа треба да користите заштита при сексуален однос, особено доколку често ги менувате партнерите. Сексуално преносливи болести влијаат на вашата сексуалност, затоа што бара прилагодлив и поинаков пристап на сексуалноста.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma