Дона Каран ги предложува помирните бои за пролет-лето 2011

13 април, 20110
logo_dkny

Додека поголемиот број од светските дизајенри ги преферираат јаките бои во широк спектар, американската дизајнерка Дона Каран во својата најнова колкција, ги има употребено, земјаните тонови: кафени, маслинести, боја на песок. Во своите дизајнерски парчиња таа употреби дрвени елементи, кои ја отсликуваат природата. За чевлите кои таа ги дизајнираше, употреби високи потпетици и масовни платформи, со маслинести тонови.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi