Дорси тужат француско кафуле

10 јуни, 20110
1doors

Адвокатот на американската рок група “The Doors” се закани со тужба на едно француско кафуле “Lizard King”. Адвокатот изјавил дека членовите на рок групата не сакаат да бидат поврзани со место во кое се служи алкохол. Тој на сопственикот на кафулето му дал рок од 60 дена, да го промени името на кафулето и имињата на коктелите кои се служат таму. Имињата на коктелите се добиени од насловите на големите хитови на The Doors.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma