Е ова е радост!!!

23 август, 20110
Е ова е радост!!!

Иако кај некој од вас ова видео ќе разбуди сожалување, очигледно е дека овие индиски дечиња лудо се забавуваат во калта. Иако тие немаат вистински тобоган и убав базен во кој ќе може да се спуштат и да уживаат во летото, тоа не ги спречува да се радуваат и на ова што го имаат.

Видеото ќе ви послужи да се потсетите колку среќа може да понудат малите работи!!!

httpv://www.youtube.com/watch?v=r5alC67p02E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi