Е ова се таленти! :)

6 август, 20110
Е ова се таленти! :)

Кога ќе ги изгледате првите неколку секунди, видеово или ќе ви биде симпатично или по малку језиво. Но по неколку поминати минути, ние гласаме за симпатично, бидејќи ни професионални танчери не го можат ова. 🙂 Танчерскиот перформанс на овие две дечиња неможе да не ви се допадне!

httpv://www.youtube.com/watch?v=XkKgA8cC6iY

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi