Ејми Вајнхаус почна со подготовките за свадба

4 април, 20110
Psychosis premiere - London

Британската пејачка Ејми Вајнхаус започна со подготовките за свадбата со нејзиното момче Рег Тревис. Датумот сеуште не е познат, но бидејќи нејзиното момче соопшти дека свадбата ќе биде годинава, таа почна да се подготвува за брачниот живот.

Ејми Вајнхаус е подготвена повторно да влезе во брачните води. По сите нејзини проблеми и одрекување од алкохолот, изгледа таа го пронашла лекот во љубовта. Ејми и Тревис изјавиле дека се надеваат во тоа да успеат да ја организираат свадбата во наредните шест недели.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi