Ејми за бламажата зема 350.000 евра!

21 јуни, 20110
Amy Winehouse's wax work unveiled

Британската пејачка Ејми Вајнхаус според договорот, кој го склучи нејзиниот менаџер си доби 350.000 евра за бламажата која ја доживеа во Белград.

Според договорот таа требала да се појави на време на концертот, а во каква состојба, не било дефинирано. Според тоа таа со самото пристигнување ги земала парите.

Организаторите на концерот сеуште го бараат виновникот, од кого таа го набавила алкохолот. Суште не се знае дали е некој од организацијата или пак некој од вработените во хотелот.

http://www.youtube.com/watch?v=ttJg8901qAU&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma