Ексклузивно: Први фотографии од внатрешноста на нуклеарната централа во Фукушима

25 март, 20110
1

Ова се првите фотографии од нуклеарната централа кои искочија во јавност по катастрофалниот земјотрес во Фукушима

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi