Elizabeth Taylor се откажала од нејзината ќерка бидејќи не знаела кој и е татко?

27 април, 20110
Elizabeth

Elizabeth Taylor имала многу возбудлив живот, а и по нејзината смрт сеуште продолжува да ја заинтригира јавноста. John Cohan нејзин близок пријател, се реши по нејзината смрт да проговори за болната тема за Elizabeth.

Тој на новинарите им изјавил дека таа се откажала од сопствената ќерка под притисок од студиото за кое работела, бидејќи не знаела кој е нејзиниот вистински татко. Elizabeth во времето кога останала бремена се забавувала со тројца мажи. Нејзината ќерка пораснала сама, во Ирска и и била навистина лута на Elizabeth.

Целиот живот таа се каела за својата постапка, но никогаш не сакала јавно да говори за тоа. Со оглед на тоа дека Elizabeth има четири деца на кои им беше посветена мајка оваа вест треба да се прими со одредена доза на скептичност.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi