Emi на есен ќе објави нови до сега не објавени песни на Pink Floyd

12 мај, 20110
pink_floyd

Дискографската куќа Emi на есен ќе започне да објавува нови, до сега не објавени песни на легендарниот англиски бенд “Ping Floyd”.

Овие песни до сега се чувале во архивата на Emi, и на публиката ќе и бидат претставени од септември. Песните ќе се пуштаат во период од неколку месеци.

Работевме повеќе од една година на овој програм кој ги опфаќа сите елементи кои направија pink Floyd да бидат најинспиративна сила на современата музика, изјавил директорот на Emi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi