Ешли Џад во својата биографија зборува и за сексуалните злоставувања

5 април, 20110
ashley-judd

Ешли Џад ја објави својата автобиографија, под наслов “ Сето она што беше слатко и горчливо”. Во својата книга таа ги раскажала сите убави, но и болни работи од нејзиното детство. Ешли од најрано детство доживеала неубави моменти. Нејзините родите се развеле кога таа имала 4 години. Нејзината мајка, Наоми имала неколку мажи по тоа, но тие биле насилни па дури еден од нив и сексуално ја злоставувал Ешли. Номи, нејзината мајка имала пиштол дома, па Ешли си играла со него од најмали години. Во книгата раскажала и за сексуалното злоставување од страна на нејзин роднина. Таа била и трет пат сексуално злоставувана во Јапонија, додека работела како модел. За време на школувањето, Ешли променила 13 училишта, што дополнително ја отежнало нејзината ситуација. Во книгата напишала и за тоа дека нејзината сестра ја натерала да оди на рехабилитација поради често прејадувања, па кога отишла таму се соочила со сите болни искуства од животот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma