Филмска снимка од автомобил за време на цунамито во Јапонија

18 март, 20110
Tsunami-Japan

Британски Телеграф објави една шокантна снимка од возачот кој ја вклучил камерата додека цунамито го погодило неговиот автомобил. Возачот изјавил: го видов ѕидот од вода, но немав друг избор и продолжив да возам. Среќа што останав во автомобилот, бидејќи ако излегов водата и мене ќе ме однесеше. Тој останал во автомобилот и почекал да спадне нивото на водата која достигнала висина од два метра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma