Професор Сплеш го сруши сопствениот рекорд

18 март, 20110
splash

Професорот Дарен Тејлор познат како Сплеш од Норвешка си го сруши сопствениот рекорд и повторно влезе во Гинисовата книга на рекорди. Тој е прв во категоријата нуркач во плитки води.

Скокот го изврши од 11м висина, а плиткиот базен во кој скокна беше полн со речиси смрзната вода која беше во висина од 30 см. Овој пат плиткиот базен во кој беше извршен скокот не беше целосно надуван што беше предизвик плус за Сплеш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma