Флерт без зборови

27 јули, 20110
Flirting-at-work

Немате повеќе оправдување од типот „не знам што да кажам, како да почнам…“ кога е во прашање флертот. Најдобриот флерт се одвива без зборови! Затоа – напред! Еве неколку начини за добар флерт без да зуцнете ниту збор!
1. Смешкајте се широко, така да да ви се гледаат забите. Но само кога ќе ви се сретнат погледите. За останатите бидете намуртени и тоа така вашата цел на флертување да го примети тоа.
2. Играјте, било со него, било сами. Ако не е место каде се игра правете грациозни, нежни покрет во место. Цело време гледајќи во него.
3. При поминување покрај него допрете го со рака.
4. Доближете му се и шепнете му на уво. Не е ни важно што ќе му шепотите. Дури препорачливо е тоа да е некој измислен јазик, кој никако не може да го разбере, а и онака, кога со усни ќе му ја допирате ушната школка, нема ни да има концентрација да чуе што тоа сакате да му кажете. А сепак ќе разбере…
5. Замолете го да ви ја запетла огрлицата или минѓушата.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit