За колку би се откажале од интернетот?

26 јули, 20110
otkazuvanjeodinternet

Приватниот и професионалниот живот денеска во голема мера се сведува на користење на интернетот. Во Америка било спроведено истражување каде учесниците биле анкетирани за колк пари би се откажале од интернетот.

Повеќето од испитаниците изјавиле дека тешко би се одлучиле на тоа, а за возврат би можеле да прифатат сума од неколку милиони, па до неколку милијарди долари.

Мајкл Кокс, професор на Универзитетот Southern Methodist, изјавил дека кога им го поставил прашањето на своите студенти: “Колку ќе биде потребно за никогаш повеќе да не бидете онлајн?“, а најчесто го добивал одговорот “неможе да ме платат доволно“..

Одговорите од некои анкетирани можете да ги погледнете и на видеото кое е во продолжение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit