Фолк Фест Валандово 3-дел

15 август, 20110
valandovo

На ред се песните од 90-тите години на фестивалот Фолк Фест Валандово. Тука ќе ви покажеме нумери на наши познати и признати пејачи, и една позната нумера од познатата српска фолк пејачка Ана Бекута.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6N4gVrBU7jg

http://www.youtube.com/watch?v=NDYGITpwwCE

http://www.youtube.com/watch?v=hQXj_BNaDhU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi