Фотошоп по втор пат :) Погоди „ко сам“ Пера „деклич“! :)

28 август, 20110
naslovna-fotoshop

Дали некогаш сте ги виделе смачканите лица на Холивуд?!

Лицата на познатите ѕвезди беа смачкани од страна на фотошопот, а како изгледаат неможете ни за замислите, а тешко и дека ќе погодите за кого станува збор.

Во галеријата подолу, прво е дадено смачканото лице на секоја од ѕвездитем, а веднаш по тоа има и слика за кого точно станува збор.

Ако можете погодоувајте кој е кој 🙂

Heather Locklear

Jaime Pressly

Daniel Craig

Laura Linney

Liza Minnelli

Quentin Tarantino

Mary J. Blige

Cate Blanchett

Penelope Cruz

Eva Mendes

Jim Carrey

Kevin Bacon

Russell Crowe

Jodie Foster

Orlando Bloom

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma