Гадафи сакал да ја “клецка” Кондолиза Рајс:))) Еб.ате “вкусот”:)))))))

26 август, 20110
Gaddafi-Condoleezza

Албум со фотографии на Кондолиза Рајс, биле пронајдени во палатата во Триполи, каде што до неодамна живел либискиот лидер Моамер Гадафи, пишува лондонски Indipendent. Се претпоставува дека албумот му припаѓал на полковникот Гадафи, кој во интервју за Ал Џезира во 2007 година зборувал за поранешниот У. С. секретар како “сакан” Американец.

“Ја поддржувам мојата сакана црна Американска жена. Јас и се восхитувам на начинот како им дава наредби на арапските лидери. Лиза, Лиза, Лиза навистина те сакам!”, изјавил Гадафи во едно интервју.

Во претседателскиот комплекс, исто така, бил пронајден и пасошот на Гадафи, каде неодамна се дознало дека либискиот лидер и неговото семејство своето презиме на латиница го пишувале “Gathafi”. Имено, на запад постојат неколку варијанти на неговото презиме како Gaddafi и Qaddafi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma