Главата во уста на крокодил

26 јули, 20110
krokodilnaslovna

Посетителите во познатиот тајландски парк „The Million Years Stone Park & Pattaya Crocodile Park“, имаа прилика да гледаат едно нескојдневно шоу на еден тајландски борач кој со голи раце се бори со крокодили.

Фотографот Том Ховел, бил еден од многуте кои присуствуваа на оваа изведба, и изјавил  дека  крокодилите се големи, со големи вилиците и дејствуваат бесно.

“Тие изгледаат како веднаш да се спремни да изедат некој човек“, изјавил тој. Изведувачот за време на перформансот дури ја ставил својата глава во устата на еден крокодил.

“Колку и да му плаќаат да го прави тоа, не е доволно“, додал фотографот, кој со неверување го следел целиот опасен перформанс.

Погледнете ги фотографиите.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi