Gwyneth Paltrow: Јас сум традиционална жена

19 април, 20110
83rd Annual Academy Awards - Arrivals

Актерката Gwineth Paltrow изјавила за Daily Mail дека е традиционална жена која наликува на жените од 50-те. Јас готвам, се грижам сè да биде во ред, го одржувам домот и го штитам семејството. Децата ги чуваме и воспитуваме заедно со мојот сопруг Matthew. Но, жената мора самата да ја донесе одлуката дали ќе биде таква или не. Јас самата го избрав тоа, иако мојата мајка не беше толку традиционално воспитана како мене. Сепак станува збор за личен избор, изјавила Gwineth.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma