И на Немеш не му е лесно!

29 јули, 20110
BIG BROTHER promotivne fotografije TV RTL

Немеш некако што и да одбере е погрешно. Најпрво донесе одлука да ја остави Маријана, до душа не ја донесе сам таа одлука, и беше повредена  Маријана. Сега по неколку месеци сепак тој сфати дека ја сака, па и се врати.

Но, овој пат повредена е неговата мајка. Таа била во тешка депресија откако слушнала дека нејзиното синче се смирил со девојката со ниски морални вредности.

Нада Немешевиќ мислела дека се ќе биде готово, но кога се вратил Немеш од Тасос видела дека ништо не е сменето и дека работите одново ќе се повторуваат. За таквата одлука на Немеш имало влијание  и гласините дека мајка му ги донесувала неговите животни одлуки. За да докаже дека тој е вистински маж и самиот одлучува, нормално и заради емоциите Немеш и се втари на Маријанче.

Сега татко му на Немеш ќе ја има улогата на “смирувач” на ситуацијата. Тој се обидува да ги смири односите помеѓу Нада и Немеш. Мајката на Немеш не сака да разговара повеќе со него, токму поради тоа што не го почитува нејзиниот збор.

Каква драма!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit