Јас сум за комунизам

29 јули, 20110
Take That Does Press For Danish X-Facot

Роби Вилијамс, кој тврдеше дека бил киднапиран од страна на вонземјанци, овие денови се сврте на земните прашања. Поточно, на својот блог вели дека е комунист. “Капиталистички заговор? Јас се согласувам. Системот е наменет да експлодира и мислам дека е подобро да се случи тоа сега, отколку покасно. Ако можевме да имаме комунизам кој функционира без корупција, јас сум за. Ролс Ројс Фантом е ултимативен систем, барем за мене, нашата желба за материјалното. Срање е кога ќе се скршиш под тимот. Консумираат, консумираат, консумираат…Се наоѓаме на пресвртница, пријатели. Врзете ги своите појаси, бидејќи одиме на ридско возење, јас сум социјалист капиталист што ме тера да чувствувам вина. И сега имам голема потреба да го поседувам автомобилот, знам дека е вулгарно, на тој начин да го прикажуваш своето богатство, изгледа барам ваша дозвола, ќе гласаме, ако мнозинството се за да го купам, ќе го направам тоа, ако не, тогаш нема сериозно”, наведува Роби во својот текст.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi