И немало братство и единство:) српски курви се “убивале” за пари на Косово:)

17 август, 20110
article-prostitute2-420x0

Во акцијата на косовската полициска служба потпомогната од ЕУЛЕКС во последните три дена уапсиле 19 лица, од нив шест Албанци, кои се осомничени за трговија со луѓе, проституција и посредување во проституција.
Во акцијата со наслов “Оки”, која била спроведена во Призрен, Пеќ, Урошевац и Гњилане, останатите 13 уапсени лица биле српски проститутки кои макроата ги носеле од внатрешноста на Србија во Косово каде биле принудени на проституција.

Како што неофицијално дознава “Блиц” уапсени биле : БУ (22), DJ (20), јас (20), TL (19), МП (22), AR (23), NT (22), како и (21), AM (22), aj (22), С.К. (31), Ј. DJ. (20) и АМ (21), со место на живеење во Ниш, Лесковац, Врање и други градови од Шумадија.

Тие преку денот работеле како келнерки во кафе барови, а преку ноќ давале услуги во истите објекти кои биле составен дел од баровите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi