Јавен час по јога на Тајмс Сквер

23 јуни, 20110
jo-b

Масовниот час по јога наречен “Умот го надвладува лудилото” направи најпрометниот дел од Њујорк, Тајмс Сквер, за момент да стане оаза на мирот.

Осум илјади вљубеници во јогата вежбале по повод најдолгиот ден во годината, кога сонцето најсилно свети. Градските власти забарниле да се движат возилата по Тајмс Сквер, па така се претворил во оаза на мирот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi