Рајан Гигс на терапија кај клубскиот свештеник

23 јуни, 20110
ryan-giggs-manchester-united-home-jersey

Манчестер Јунајтед изнајмил свштеници кои ќе им помогнат и ќе ги учат фудбалерите за основите на етиката во сексуланите односи, што би помогнало да не се појавуваат чести сексуални афери по кои фудабелрите се познати. Еден од нив е Рајан Гигс, кој сеуште се бори да го спаси својот брак одткога беше откриено дека ја изнаверувал сопугата ѕваздата од Big Brother Томас, но и со сопругата на својот брат Наташа.

Шефовите на клубот се одлучиле за помош од свештеникот Јован Борса, кој би требало да им помогне на играчитеда го совладаат сопствените животни вештини и да научат да се носат со товарот на славата. “Ги учам за различни вештини во животот и ги подготвувам за проблемите со кои можат да се сретнат, за пријателството, сексуалната етика, за предрасудите, расизмот и  духовна поддршка”, изјавува свештеникот.

Иако клубот ги повикал да бидат на располагање на сите играчи, се шпекулира дека Гигс е галвната причина за нивниот ангажман. На некои луѓе им требаат совети повеќе од останатите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/