Justin Bieber го маваа со јајца на концертот во Сиднеј

1 мај, 20110
Justin+Bieber5

Тинејџ атракцијата Justin Bieber во петокот имал концерт во арената Acer, во Австралија. Но, на концертот во публиката бил присутен и некој што не го обожувал Justin. Тој со 8 јајца го мавал пејачот, додека тој пеел на сцената.

На кратко Justin се повлекол, за да ја исчистат сцената, а потоа концертот продолжил. Се надеваме дека човекот кој го нападна со јајца Justin нема да биде присутен на неговивите три престојни концерти во Австралија кои се закажани за оваа недела.

http://www.youtube.com/watch?v=_uaUxne0Z44&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi