Како се правеше Ferrari

27 април, 20110
Како се правеше Ferrari

Погледнете како во осумдесетите години од дваесетиот век се правеше италијанскиот супер автомобил. Денеска е сосема нормално производителите на авотомобили да го снимаат комплетниот процес на изработка на истите, но пред триесет години тоа не беше случај.

Сепак, Ferrari бил чекор понапред од останатите, па затоа во осумдесетите години го снимиле процесот на производство на својот супер автомобил. Денеска оваа снимка има историска вредност.

Погледнете ја снимката.

http://www.youtube.com/watch?v=i9n89HkZEaQ&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi