Katy Perry изјави дека немала нормално детство

4 мај, 20110
katy perry 77

Поп ѕвездата Katy Perry изјавила дека немала нормално детство. Тоа било затоа што нејзините родители своите деца ги воспитувале строго христијански.
Тие никогаш не ми дозволуваа да слушам музика каква што ја сакам и никогаш не ми читаа книги кои имаа друга содржина освен строго христијанска.
Но, сега е поинаку. Тие се горди на мојот успех, а од друга старана се и среќни што ниту едно нивно дете не е зависник од дрога или е во затвор. Тоа се должи на нашето воспитување, изјавила Katy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma