Пет годишно момче ги продало своите цртежи за да собере пари за лекување

4 мај, 20110
aidens-monsters__oPt

Adrian Green е пет годишно момче на кое му било дијагностицирано рак. Неговото семејство било немоќно да го плати лекувањето, па момчето се решило да ги продаде своите 3000 цртежи. Од продажбата момчето успеало да собере 30.000 долари, кои ќе му бидат од помош за лекувањето.
Шанските за негово закрепнување се големи по операцијата. Green изјавил дека кога би бил лик од цртан филм, би сакал да биде зелен гоблин кој лета наоколу и фрла бомби од тиква.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma