Кијану Ривс ќе издаде стрип и книга со хаику – поезија

16 јуни, 20110
AlexJBerlinerBEIRexFeatures_keanu460

Актерот Кијану Ривс наскоро ќе издаде стрип “Ode To Happiness”, а веднаш потоа следува и книга хаику-поезија, која е од хумористичен карактер. Тој соработувал со уметникот Александра Грант, која ги насликала цртежите за возрасни во кои се покажува саркастично самосожалување.

“Сакам да влезам длабоко во суштината на хаику поезијата, се надевам дека ќе дојдам и до втора збирка”, изјавува Кијану Ривс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/