Кинез зависен од правење склекови врз ножеви

30 март, 20110
push-ups-knives_1855020i

Еден кинески професор станал зависен од правење склекови на ножеви. 57 годишниот Xie Guanghai кој е професор по физика на факултетот во Luoyangu, изјавил дека после четри години вежбање го совладал правњето склекови на необична подлога. Во моментов тој го држи и светскиот рекорд во правење склекови со 6012 склека во серија, а сега сака да постигне нов рекорд изведувајќи ги вежбите врз ножеви. За овој подвиг го има поттикнато едена ТВ емисија каде еден акробат се искачувал по скали кои имале ножеви. “Се надевам дека ќе постигнам нов рекорд“, изјавил кинезот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi