Кого го “утепаа” годините во Холивуд?

11 август, 20110
Naslovna-alpachino

Никој не е отпорен на староста, па не и познатите ѕвезди, оние кои и по толку многу естетски корекции сепак изгледаат старо. Освен тоа што тие се остарени, се случило и нешто повеќе. Целосна трансформација на нивното лице и тело. Погледнете кого се го прегазија годините.

Мики Рурк
Расел Кроу
Шине Доконор
Вал Кимер

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi