Кој на кого ќе му се “качи”?! Сите сакаат да “лапнат” на тесно од имотот на Мајкал Џексон! Срамота!

25 август, 20110
Michael+Jackson+Hospitalized+LOSKfiItPUUl

Новите документи откриваат….Мајкал Џексон беше во долгови кога почина, неговиот “Битлси каталог” беше речиси безвреден, носе случи финансиско чудо и го спаси бродот што тонеше.

Документите добиени од „TMZ“ покажуваат дека во времето кога Мајкал умрел неговата нето вредност била $50 милиони. Шокантна беше веста за многу малата проценка на вредноста на “Битлси каталогот” која изнесуваше само $474,544, а причината за толку ниската вредност била големата позајмица во вредност од $300 милиони, која Мајкал ја имал направено во нејзино име.

Сега, 15 месеци после смрта на Мајкал, во октомври 2010, споредено со тогаш новата состојба на нето вредноста на имотот на М.Џ. под водство на извршителите, порасна за  $218,964,000 и оваа бројка не ги вклучува направените исплати во износ од  $185 милиони кои вклучуваат отплата на кредити, хипотеки, разни потреби на семејството и слично.

Нема податоци за моменталната вредност на имотот, но извори велат дека вреди многу повеќе од вредноста во октомври, 2010 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma