Playboy мисците за 1981 година

25 август, 20111
naslovna-playboy81

1. Јануари – Karen Elaine Price, родена во 1960 година, американски модел, подоцна телевизиски продуцент. Откако се појавила во Плејбој, почнала да добива и улоги за филмови.

Karen Elaine Price

2. Февруари – Vicki Lynn Lasseter, родена во Иола, Канзас, америкаски модел.

Vicki Lynn Lasseter

3. Март – Kymberly Ellen Herrin, родена 1957 година, американски модел и актерка. Таа имала и неколку актерски улоги во филмови во текот на 80-тите години.

Kymberly Ellen Herrin

4. Април – Lorraine Michaels, родена во Англија, ирско-американски модел и актерка.

Lorraine Michaels

5. Мај – Gina Goldberg родена како Tiina Virenius, родена во Туку, фински модел, актерка и пејачка.

Gina Goldberg

6. Јуни – Cathy Larmouth, родена 1953 година, американски модел. Починала на 53 години во 2007 од срцев удар.

Cathy Larmouth

7. Јули – Heidi Sorenson, родена во Ванкувер, канадски модел и актерка.

Heidi Sorenson

8. Август – Debbie Boostrom, родена во Пеориа, Илиноис, американски модел.

Debbie Boostrom

9. Септември – Susan M. Smith, родена во Висконсин, американски модел и актерка.

Susan M. Smith

10. Октомври – Kelly Ann Tough, родена во Ванкувер, канадски модел и актерка.

Kelly Ann Tough

11. Ноември – Shannon Lee Tweed, родена 1957 година, канадски модел и актерка.

Shannon Lee Tweed

12. Декември – Patricia “Patti” Farinelli, родена во Лос Анџелес, Калифорнија, италијанско-американски модел и актерка.

Patricia "Patti" Farinelli

One comment

  • Dragi svezda

    26 август, 2011 at 15:41

    Macevo na naslovna vi e grom. Bravos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma