Која е најлоша?

16 јуни, 20110
Која е најлоша?

Од многуте “бисери“ на кои се наидува додека се сурфа на интернет, кога барате нешто да ве насмее, нешто бизарно и хумористично, ретки се оние реклами кои добро влијаат на нашето раположение.

Нивната апсурдност и бизарност ве носи во друг свет. Светот полн со лоши ефекти, вкочанети настапи пред камера, неразбирлив говор, па гигантски орли кои ви ја носат најдобрата полиса за осигурување.

Убаво сместете се и погледнте ги видеата со лоши реклами, изберете која е најлоша и слушнете што сакаат да ни продадат трговците.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma