Колку % користат луѓето од своите гениталии?

5 јули, 20110
boy-and-girl-cute-love-stripes-tattoo-underwear-Favim.com-76647_large

Луѓето користат само 10% од можностите на своите гениталиии, е резултатот на тримесечното истражување на Институтот за сексологија во Берлин.

Во истражувањето биле вклучени повеќе стотици луѓе, од двата пола, од различни раси и старосни структури, различни сексуални определби.

Доброволците во ова истражување имале задача за време од тримесеци да ги испитаат можностите на своите гениталии без никакви ограничувања.

Основачот на институтот за сексологија, се навратил на поранешните истражувања од други институти кои докажале дека човечкиот род користи мал капацитет од својот мозок, и изјавил дека се надева дека ова истражување нема да помине незабележано.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi