Кошаркар на две години

20 април, 20110
Кошаркар на две години

Лук ќе наполни 2 години наредниот месец и веќе е најдобар во собна кошарка. Ако не верувате, погледенте како ќе направи неколку последователни скок шута.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi