Легендата за Зелда

17 јуни, 20110
Легендата за Зелда

Кој знаеше дека Робин Вилијамс ја именувала својата ќерка Зелда, според  еден карактер од видео играта, кога таа се родила во 1989 година,  не во 1987 како што се тврди во оваа реклама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi