Лицето на човештвото

21 јуни, 20110
Лицето на човештвото

Идејата е да се фотографираат што повеќе луѓе, па можеби од резултатот ќе научиме нешто ново и повеќе за нас.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0wGEG2oU4Y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma