Мајкл Џексон VS. Елвис Присли

23 декември, 20110
mjep

Секој има свое мислење и ќе каже сосема различни нешта. Поентата е дека овие музички ѕвезди негувале различни стилови на музика. Додека рокот му припаѓал на Елвис, поп-музиката му припаѓала на Мајкл. Во секое време може да кажеме дека Мајкл е подобар танчер од Елвис, но никако подобар актер.

Наместо да ги споредуваме, јас ќе продолжам да уживам во нивната музика, а вие можете да дискутирате…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma