Малото обезбедување на Путин

18 мај, 20111
Малото обезбедување на Путин

Ако вака Путин дојде во Скопје, нема паркинг место ни до Гевгелија да најде.

One comment

  • Филип

    23 септември, 2012 at 15:54

    Точно 90 коли 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi