Што мажите не разбираат кај жените

18 мај, 20110
mz

Да бидеме реални, мажите не ги разбираат баш најдобро жените и нивните навики и потреби. Понекогаш ни изгледа дека потребни се години жените да им објаснат на мажите зошто некои работи им се важни.

Овие седум нешта кај жените, мажите навистина не ги разбираат

  1. Љубовта кон чевлите – чевлите за  мажите не се од суштинско значење. Никогаш нема да разберат зошто на жените им се потребни толку пара чевли.
  2. Козметика –  едноставно мажите нема да разберат дека жените сакаат да се шминкаат, сакаат да имаат во ормарчето многу млека за тела, парфеми. Жените едноставно сакаат да ги истакнат своите природни убавини подобро со шминката.
  3. Зошто е важен контактот? – Една од работите кои мажите не ја разбираат е тоа дека жените сакаат да ги слушаат повеќе пати во денот. Не дека жените сакаат да добиваат телефонски повици на секои 5 минути, но ако уживал во одреден состанок или некој друг настан, тие сакаат тоа да им биде кажано. Тоа што жените очекуваат смс порака или повик не значи дека премногу бараат, едноставно мислат дека тоа го заслужуваат.
  4. Предигра – едноставно со јазикот на мажите, повеќето жени за ова би се изразиле дека нивните мотори прво треба да се загреат.
  5. Спуштање на даската од клозетската шоља – не дека е само прашање на естетика, туку едноставно жените мислат дека така е подобро.
  6. Зошто жените ги сакаат своите домашни миленичиња? – мажите постојано се збунети за количината на љубов која жените им ја даваат своите домашни миленичиња.
  7. Чоколадо – единствената работа која жените не им замеруваат на мажите зошто не ја разбираат е токму чоколадото, а кој би сакал да го дели чоколадото?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi